Wij zijn Peter en Annie Verhoef. Samen met onze zoontjes Boaz en Lucas worden we als zendelingen, vanuit de CAMA/Parousia gemeente in Boskoop, uitgezonden naar Portugal.
Tot voor kort lag onze focus op Angola maar na 3 jaar gewacht te hebben op een visum merkten we dat de weg naar Angola op dit moment stopt. Na een verblijf van 3 maanden in Angola merkten we dat God inderdaad deze deur naar Angola sloot. Na thuiskomst werden deuren geopend en onze harten geraakt voor Portugal. We hadden al contact met Portugal doordat we reeds een jaar daar Bijbelschool en taalstudie hebben gevolgd. We hebben veel relaties en contacten opgebouwd met mensen in Portugal.
Peter heeft na zijn studie aan de agrarische lerarenopleiding Stoas Hogeschool vier jaar ervaring opgedaan als leraar. Daarnaast heeft hij ook een training gevolgd als Co-active coach. In Portugal zal Peter voornamelijk leerlingen op de Bijbelschool begeleiden als stagebegeleider. Ook zal hij als vertrouwenspersoon en coach/trainer jongeren- en pastoraal werkers trainen en daarnaast waarschijnlijk ook een tiener/jongerenkring begeleiden.

Annie is afgestudeerd als muzieklerares en psycholoog en heeft een cursus in bevrijdingspastoraat gevolgd. In Portugal zal ze voornamelijk mensen trainen, als vertrouwenspersoon op de Bijbelschool werken en thuis zijn voor de jongens.