De thuisfront commissie ondersteunt Peter en Annie op diverse praktische manieren zoals communicatie met de achterban, financiële stromen, gebedscoördinatie en logistiek. Hieronder stellen ze zich aan u voor.

 

Joëlle Bolle

Ik ben Joëlle Bolle, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters van 3 en 1 jaar. Sinds 2014 maak ik deel uit van de Thuisfront Commissie. Na een korte wenperiode, heb ik de financiële tak onder mijn hoede genomen.

Peter & Annie ken ik vanuit onze gemeente, de Parousia Gemeente in Boskoop. Daar is de Familie Verhoef actief lid geweest en daar heb ik ze leren kennen door onder andere de muziekbediening, het jeugdwerk en de Bijbelkring. Peter & Annie heb ik leren kennen als twee enthousiaste, warme, betrokken mensen die oog hebben voor mensen met een wat zwakkere sociale positie. Hun gaven liggen duidelijk in het coachen en begeleiden van mensen in het groeien naar God’s beeld en om ook van daaruit te gaan leven. Het werk in Portugal sluit daar heel goed bij aan.

Ik vind het fijn om de Familie Verhoef praktisch te steunen en ben daarom lid geworden van de TFC. Omdat, ten tijde dat ik in de TFC kwam, er geen penningmeester meer was heb ik deze taak op mij genomen. Tot nu toe vind ik het een leuke taak. Het geeft mij veel voldoening om, door samen te werken met Peter & Annie, toch een beetje deel te zijn aan de ‘zending’. Zo mogen we met elkaar bouwen aan God’s koninkrijk.

 

Klaaske Lengtonklaaske

Mijn naam is Klaaske Lengton, en getrouwd met Björn. Ik ben de zus van Annie. Ik vind het fijn dat ik vanuit mijn familieband met Peter & Annie mij voor hen kan inzetten.

De missie van Peter & Annie ondersteun ik graag. Dat doe ik door mij bezig te houden met de communicatie in de TFC. Nieuwsbrieven versturen, bedankbrieven en kaartjes versturen hoort er allemaal bij. Ik vind het leuk werk om te doen omdat het vooral belangrijk is om de achterban geïnformeerd te houden.

Björn is verantwoordelijk voor de opmaak van de nieuwsbrieven en allerlei andere communicatie-uitingen van familie Verhoef.

Als je vragen hebt kun je mailen naar het algemene mailadres van familie Verhoef: info@fam-verhoef.nl