De Evangelische CAMA Parousia Gemeente Boskoop is een jonge, evangelische gemeente, gesticht in 1995. In de zondagse samenkomsten willen we met elkaar Gods naam grootmaken, een bijbelse boodschap verkondigen en samen ons geloof vieren. Wij zijn blij dat we Gods zegen mogen ervaren binnen de gemeente.

(Inter) nationaal is de gemeente verbonden met CAMA, wat een afkorting is van Christian And Missionary Alliance of, in gewoon Hollands, de christelijke zendingsalliantie. Dit zendingsgenootschap werd in 1900 opgericht door Albert Benjamin Simpson.

Inmiddels is het ruim 100 jaar later en wat toen klein begon is uitgegroeid: zendingswerk in meer dan 50 landen en, daaruit ontstaan, een kerkgenootschap met wereldwijd meer dan 2 miljoen leden.Het is daarom begrijpelijk dat de negentien CAMA Gemeenten die Nederland momenteel heeft, betrokken zijn bij zending. Zo ook de E.G.P. Boskoop. Onder andere door als gemeente zendelingen met gebeden en gaven te ondersteunen en nu ook door Peter en Annie Verhoef uit te zenden naar Portugal.

De E.G.P. Boskoop is ontstaan als dochtergemeente van E.G.P. Zoetermeer. In oktober 1995 vond de eerste zondagse eredienst van de gemeente hier in Boskoop plaats.

Voor meer info over onze gemeente, kijk op de website: abcboskoop.nl